Etsimme klinikkaeläinhoitajaa!

Eläinlääkärikeskus Sovet

 

Etsimme iloiseen työyhteisöömme 1-2 klinikkaeläinhoitajaa. Toisen työkuvaan kuuluu myös hallinnollisia työtehtäviä, kuten työvuorojen suunnittelua jne. (vastaava hoitaja).

Klinikkamme on toiminut jo vuodesta 1999, ja on ketjuihin kuulumaton, yksityinen, eläinlääkärivetoinen pieneläinklinikka. Meillä on paljon erikoisosaamista mm. tähystysleikkaukset, tähystykset, sydän- ja keuhkosairaudet, sisätaudit sekä vaativampi pehmytosakirurgia.

 

Klinikka sijaitsee hyvien kuluyhteyksien päässä Länsiväylän varrella. Länsimetro on valmistumassa aivan klinikan viereen.

 

Klinikallamme toimii tällä hetkellä 4 eläinlääkäriä ja 3 vakituista hoitajaa, sekä 2 vakituista osa-aikaista hoitajaa. Panostamme henkilökunnan koulutukseen, sekä hyvinvointiin. Työilmapiiri on erittäin hyvä ja tärkeä meille. Työetuihin kuuluu mm. sairaskuluvakuutus, joka kattaa erikoislääkäripalvelut yksityisillä lääkäriasemilla. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti kotimaassa että ulkomailla.

Odotamme hakijalta ammattitaitoa, kokemus alalta eduksi, hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta. Arvostamme oikeaa asennetta eniten.

Työ alkaisi viimeistään 1.9.2018,mutta mahdollisesti jo 28.8.18

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.

Työhakemukset palkkatoiveineen maarit.luukkainen@sovet.fi, tiedustelut puhelimitse; 040-5570492/ Maarit Luukkainen,ELL,toim.joht.

Klinikan kotisivut www.sovet.fi

Eläinlääkärikeskus Sovet, Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo, puh.09-546 505 11