Maksutavat

Maksutavoiksi meillä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankkikortit, Luottokunnan luottokortit (Visa, Mastercard, Visa Electron), American Express (Amex) ja Diners.

NYT MYÖS MAHDOLLISTA SAADA ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUT Sovet-LASKULLA 2 viikon korottomalla maksuajalla. Laskun saaminen edellyttää positiivista luottopäätöstä. Palvelun tarjoaa Resurs Banken. Voit hakea luottoa jo etukäteen täyttämällä tästä linkistä hakemuksen:

Sovet-tilin luottohakemus

Muistathan myös, että peruuttamattomasta käynnistä veloitetaan, joten joutuessasi perumaan tai siirtämään vastaanottoaikaasi, ilmoita asiasta vähintään neljä(4) tuntia ennen alkuperäistä aikaasi.

Halutessanne voitte saada kirjallisen hinta-arvion hoidosta kliinisen yleistutkimuksen jälkeen. Puhelimitse emme pysty antamaan sitovia hinta-arvioita sairauden hoidosta, koska hinta-arvio ja hoitosuunnitelma perustuvat esitietoihin ja potilaan kliiniseen yleistutkimukseen.

Suosittelemme lemmikeille sairasvakuutuksen ottamista.

Meillä on käytössämme Tapiolan suorakorvaus, jolloin maksatte vain omavastuuosuuden käynnistä, loput veloitamme suoraan Tapiola vakuutusyhtiöstä. Suoravakuutuspalvelu on käytössä arkisin klo 9-17. Muiden vakuutusyhtiöiden asiakkaat maksavat käynnin yhteydessä koko laskun, ja hakevat korvauksen jälkikäteen omalta vakuutusyhtiöltä.