Sovet-tili

Joustoa lemmikkisi eläinlääkärikuluihin

Usein lemmikki sairastuu yllättäen eikä lemmikin hoidosta muodostuviin

eläinlääkärikuluihin ole välttämättä osattu varautua ennakkoon. Eläinlääkärikeskus Sovetin Sovet-tili on edullinen ja joustava tapa saada maksuaikaa laskullesi, tai maksaa lasku useammassa osassa osamaksuna itse valitsemasi maksuohjelman mukaisesti. Lemmikkitilillesi voit ostaa lemmikkisi ruoat ja tarvikkeet, sekä maksaa hoitotoimenpiteet.

Edut

  • Ostoksesi yhteydessä et maksa mitään. Lasku toimitetaan sinulle kotiin ostokuukautta seuraavana kuukautena. Saadessasi laskun voit valita itsellesi sopivan maksuohjelman.
  • Aina 30-60 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Halutessasi voit jakaa ostosumman useaan eri osaan ja maksaa sen valitsemasi maksuohjelman mukaisesti. Alla olevassa linkissä lisätietoja.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank.

Sähköinen rahoitushakemus

Rahoituspäätös lähetetään sähköpostiisi vuorokauden kuluessa. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Rahoitusesite
Yleiset ehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Sahkopostiliite.png

Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä lähimpään myyntipisteeseen. Ota mukaan voimassa oleva henkilötodistus.
Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).