Kati Helin

Kati on koulutukseltaan klinikkaeläintenhoitaja ja valmistunut vuonna 2015. Tällä alalla Kati on työskennellyt kuitenkin jo vuodesta 2012. Katin lapsuuden haaveita oli olla eläinten pelastaja, mutta koska sellaista koulutusta ei Suomessa tällä hetkellä ole tarjolla päätyi hän opiskelemaan klinikkaeläintenhoitajaksi.

Katin omien sanojen mukaan parasta tässä työssä on se, että eläintenhoitajan toimenkuva on laaja ja monipuolinen. Jokainen päivä on erilainen, eikä ikinä tiedä mitä päivä tuo tullessaan.

Kati toimii virallisena SoVetin “kissakuiskaajana”, sillä hän pärjää hankalimpien kissapotilaidenkin kanssa tilanteessa kuin tilanteessa. Kotona Katilla asustaakin 11- ja 9-vuotiaat maatiaiskissasiskokset.

Kollegoiden kommentit:

“Kati on vankkumaton ammattilainen, jonka rennontiukka ote työhön on ihailtavaa. Kati on aina hyvällä tuulella ja vilistää klinikalla salaman nopeudella.”

” Kati on taitava ja huolellinen työssään. Katin huumorintaju on päivän piristys.”

“Katin nopeus ja tehokkuus on kadehdittavaa, sillä hommat tuntuu hoituvan ennen kuin itse edes kerkeää ajatella asiaa! Kati jaksaa aina auttaa ja opettaa, jotkut asiat jopa useampaan kertaan ;). Katiin voi aina luottaa ja siitä muistutuksena pukuhuoneen ilmoitustaululla komeileva teksti: “Keep calm and call Kati”! ❤”