Linda Sirén

Linda on koulutukseltaan, klinikkaeläintenhoitaja ja hänen erikoisosaamisalanaan on eläintenkoulutus. SoVetissa Linda on aloittanut tammikuussa 2016. Lindaa on omien sanojensa mukaan aina kiinnostanut eläimet, asiakaspalvelu sekä kliininen työ ja tässä työssä nämä kolme tekijää yhdistyvät oivallisesti.
Klinikalla työskentelyssä Linda pitää siitä, että pääsee hyödyntämään arjessaan aiemman eläintenkouluttajan tutkinnon oppeja. Arjen ihanat asiakaskohtaamiset jäävät usein hänen mieleensä. Linda on järjestänyt SoVetissa myös jo useamman pentukurssin, joista olemme saaneet paljon positiivista palautetta.
Lindan kotona vipeltää melkoinen eläintarha ja siellä asustaa kaksi mäyräkoiraa, australian labradoodle sekä kanoja. Lindan kanalan kanat ovat SoVetin työntekijöiden lemppareita ja Linda ilahduttaakin meitä usein suloisilla munalähetyksillä.
Kollegoiden kommentit Lindasta:
“Ja Linda on lämminsydäminen, nauravainen ja hyvä asiakaspalvelija. Lindan kanssa on älyttömän helppo tehdä töitä yhessä ja Linda on hyvä opettamaan!”
“Linda on meidän tiimin sydän ja saa koko henkilökunnan paremmalle tuulelle. Linda puuhastelee, leipoo ja sisustaa sekä tekee paljon arkisia asioita ilahduttaakseen meitä. <3”
“Linda on ystävällinen ja Lindan nauru saa kaikki hyvälle tuulelle. Linda lukee eläimiä kuin kirjaa.Taitava tyyppi!”