Tanja Mathisen

Tanja on valmistunut eläinlääkäriksi Tarton maatalousyliopistosta vuonna 2005, jonka jälkeen hän on suorittanut laillistumisopinnot Helsingin Eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa. Ennen eläinlääkärin opintoja Tanja työskenteli Vaasassa pieneläinklinikalla hoitajana useita vuosia. Eläinlääkärin ammatti oli Tanjan haave jo lapsuudesta asti.
Työssään Tanja pitää erityisesti siitä, että eläinten kanssa työskennellessä yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen. Tanjan omien sanojensa mukaan hänen mielenkiinnon kohteitaan ovat erityisesti vanhenevien lemmikkien terveyden hoito sekä koirien ja kissojen hammashoidot. Tanja on SoVetin kielitaituri ja puhuukin sujuvasti viittä eri kieltä.
Eläinlääkärin uran varrelta Tanjan mieleen on jäänyt tapaus, jolloin asiakas soitti löytäneensä huonovointisen siilin autonrenkaasta. Tanja pyysi tuomaan siilin vastaanotolle näytille. Kohta saapuikin vastaanotolle mies kantaen autonrengasta, jonka vanteiden sisällä oli piikeistään kiinni jäänyt siili. Tanja sai siilin irrotettua ja pelastettua pinteestä.
Kotona lemmikkeinä Tanjalla on sekarotuinen hurmurikoira Hector, whippet Doris sekä suomenhevonen Nanna.

Kollegoiden kommentit Tanjasta <3 :

”Tanja on älyttömän ystävällinen, helposti lähestyttävä ja ymmärtäväinen eläinlääkäri. Tanja tekee työnsä alusta loppuun huolella ja välittää aidosti potilaistaan.”
”Tanja on mieletön ja sydämellinen eläinlääkäri, joka tekee työtään todellakin rakkaudesta eläimiin. Tanjalla on loistava huumorintaju eikä hermo petä missään tilanteessa.”
”Tanja osaa kuunnella ja on tosi kannustava! Äitihahmo <3 Tanjan kanssa työskentely ei ole ikinä tylsää!”
“Tanja on empaattinen ja aina valmis kuuntelemaan, jos mielen päällä on jotakin. Tanja välittää potilaistaan aidosti.”
”Tanja on taitava ja hänen työskentelyään eläinten parissa voi vain ihailla! Tanjan lempeä luonne ja vilpitön rakkaus eläimiin tekevät hänestä huikean eläinlääkärin.”