Laser ja huippukylmähoidot

Laser-hoito
Meillä on käytössä tehokas cube 4 vet-laser, jolla voidaan hoitaa erilaisia kiputiloja, parantaa kudosten verenkiertoa ja hapetusta, sekä nopeuttaa haavojen ja vaurioiden parantumista. Laser-laite lähettää lähi-infrapunavaloa, joka vaikuttaa syvällä kudoksessa lisäten kudoksen verenkiertoa, happimolekyylin irtoamista punasoluista eli kudoksen hapensaanti lisääntyy, lisää solun sisäisten mitokondrioiden toimivuutta ja vähentää kipua alueella.

Laser-hoitoa voidaan käyttää mm. niverikkopotilailla kivun lievittämisessä yksin tai yhdessä kipulääkkeiden kanssa, haavainfektioissa tai -reaktioissa nopeuttamaan parantumista sekä  iho-ja korvatulehduksissa nopeuttamaan parantumista.

Laserhoito kestää muutamasta minuutista vajaaseen 10 minuuttiin ja on kivutonta potilaalle (tuntemuksia voi esiintyä hoidettavalla alueella). Yleensä laserhoito on tehokkain sarjahoitona.

Huippukylmähoito

Uutuutena klinikallamme on myös ihmispuolella käytössä oleva huippukylmälaite. Huippukylmää käytetään mm. turvotusten ja kivun poistossa sekä kudosten paranemisprosessien nopeuttamisessa. Eläinpotilaat ottavat hoidon vastaan yleensä hyvin.

Kylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukon thermoshokin eli simuloidun hätätilan. Tällöin solut reagoivat siten, että parasympaattinen hermosto lähettää hätäsignaalin, mikä vuorostaan saa kehon tuottamaan useita hyvinvointia lisääviä entsyymejä ja hormoneja kuten esimerkiksi adrenaliinia, kortisolia, endorfiineja ja testosteronia. Näiden luonnollisten ainesosien lisääntyminen verenkierrossa edesauttaa paranemista tulehduksista, vammoista ja leikkauksista. Kylmähoito on tutkitusti tehokas ja turvallinen hoito moneen erilaiseen vaivaan.

Myös huippukylmä on tehokkain annettuna sarjahoitona.

Meiltä saa sekä laserhoitoon että huippukylmähoitoon yksittäisiä hoitokertoja että sarjahoitokortteja.

Muut palvelumme